Ondernemingen en Z.Z.P.-ers

Risico’s effectief beheersen

Of u nu een groot bedrijf heeft of een eenmanszaak runt: aan ondernemen zijn altijd risico’s verbonden. Omdat risico’s de continuïteit van uw bedrijf in gevaar kunnen brengen, is het zaak ze effectief te beheersen. Dit doet u door de specifieke gevaren die uw onderneming loopt goed te verzekeren en waar mogelijk preventieve maatregelen te nemen.

 

Uw specifieke risico’s

Niet iedere onderneming loopt dezelfde risico’s. Een transportonderneming kent andere knelpunten dan een horecabedrijf. Om uw specifieke risico’s effectief te beheersen en zo uiteindelijk financiële tegenslagen te voorkomen, kunt u deze het beste in kaart laten brengen.

 

Zelfstandigen zonder Personeel (ZZP)

Bedrijfsrisico’s analyseren is een vak apart. G.G. van der Linden heeft deze specialiteit in huis en bezit de juiste kennis om u te adviseren op het gebied van risicobeheer. Na zorgvuldig onderzoek zetten wij de specifieke risico’s van uw bedrijf op een rij. Daarna stellen wij het effect op de continuïteit van uw onderneming vast en bekijken zo welke risico’s u zelf kunt dragen en welke u beter kunt overhevelen aan een verzekeraar. Ook preventiemaatregelen maken deel uit van ons advies. Want vaak kunt u door de juiste maatregelen uw risico’s aanzienlijk verminderen.

 

Meer over ‘ondernemingen en ZZP-ers’ op deze website

Ondernemingen en ZZP-ers > Pensioen, arbeidsongeschiktheid
Ondernemingen en ZZP-ers > Employee benefits